Bliv forhandler

Klar til at prøve noget nyt og effektivt? Til forhandlere og kunder som vil lidt mere, for mindre.

AiS Danmark ApS så i 2015 behovet for en ny form for distribution af tekniske produkter til bla. Auto/MC-branchen, entreprenører, industrien, Landbruget og bådbranchen i Norden.

En distribution af europæiske mærkevarer som sælges igennem et enkelt logistiksystem, med færre led og færre omkostninger, så både kvalitet og pris er i orden.
Vores teknisk knowhow følger altid niveauet af de bedste produkter i vores sortiment, og denne knowhow er tilgængelig for alle vores kunder og partnere.

Derfor gør vi via vores generelle betingelser det mere enkelt at handle, både tidsmæssigt og finansielt, fordi vi arbejder sammen med vores partnere på at levere den bedste pris, de bedste produkter i klassen, en personlig service og enkel logistik der ikke har så høje omkostninger.

Endelig gør vi det lettere for vores forhandlere at have et ordentligt lager af vores produkter, så de altid er tilgængelige. Helt enkelt.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for direkte tilgang til vores produkter, ved at ringe til os på +45 47 722 722 eller skrive til info@aisdk.dk

Ring til os på +45 47 722 722

eller skriv til os på info@aisdk.dk

Ring eller send os en mail hvis du gerne vil vide mere om Ais Danmark produkter og services. VI sidder klar ved telefonen mandag til fredag fra. 09.00 til 16.00

Bliv forhandler

Udfyld felterne her og du er på vej til at blive forhandler hos os, med optimerede betingelser og kredit efter godkendelse.

Vores produktgrupper

Vi er ene-importør af bl.a. Eurol Olie og smøremidler, og af Incoflex skæreskiver og slibeskiver.

Call Now ButtonRing for mere info