Dakar Rally

Eurol er hovedsponsor for Toyota GAZOO Racing ved Dakar Rally.
I januar 2019 vandt holdet den eftertragtede guldmedalje ved motorløbet, som er den ultimative test for løbets ekstreme biler.

Nasser Al-Attiyah, Giniel de Villiers og Bernhard ten Brinke kørte i mål til en suveræn sejr ved hjælp af de effektive produkter fra Eurol. Motor, affjedring, lejer, gearkasse, bliver testet til det yderste på udholdenhed og pålidelighed.

Kun det bedste er godt nok ved Dakar Rally. Derfor vælger Toyota GAZOO Racing at benytte Eurol til smørelse og vedligeholdelse af deres biler. Du kan derfor stole på at Eurol er det bedste for dit køretøj, uanset om du er pendler eller kører motorløb.

Vi leverer når du efterspørger Eurol og Inco Flex

Vi er en hel klassisk importør og grossistvirksomhed, som prioriterer den gode handel og den langsigtede relation, baseret på produkter som holder hvad de lover. Og lidt til.

Vi ønsker at alle danskere skal kunne vedligeholde deres biler, motorcykler, traktorer og både m..m. Og dette ved hjælp af markedets bedste smøremidler, olier, fedt og sprayprodukter.

Alle vores produkter er gennemtestede under ekstreme forhold, blandt andet ved Dakar Rally, og overholder diverse miljøkrav i Europa og Danmark.

Du behøver bare at ringe:

Følg os på facebook

Her kan du følge med både i markedet, vores egne nyheder og tekniske tips og tricks

Call Now ButtonRing for mere info